Τσίπουρο


Διπλής Απόσταξης

Επιλέξτε μεταξύ Μοσχάτου, Παλαιωμένου ή από ανάμικτες ποικιλίες

Η διαδικασία της παρασκευής του τσίπουρου είναι για μας μια ιεροτελεστία.

Από τα μέσα Αυγούστου με τη διαδικασία της ζύμωσης των στέμφυλων σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι τη τελευταία σταγόνα που θα στάξει στα τέλη του Οκτώβρη.

Παράγουμε τσίπουρο με διπλή απόσταξη από σχεδόν όλες τις Κεφαλλονίτικες ποικιλίες σταφυλιών σε χάλκινο άμβυκα με διπλή φούσκα σε χαμηλή φωτιά και καύσιμη ύλη τα ξύλα.

Ανάμικτες ποικιλίες

Τσίπουρο από ανάμικτες κεφαλονίτικες ποικιλίες

Μονοποικιλιακό Μοσχάτο

Μονοποικιλιακό Τσίπουρο μοσχάτο

Παλαιωμένο σε δρύινο βαρέλι

Τσίπουρο παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια

0