Τσιπουρο

Τσίπουρο

Η διαδικασία της παρασκευής του τσίπουρου  είναι για μας μια ιεροτελεστία από τα μέσα Αυγούστου με τη διαδικασία της ζύμωσης των στέμφυλων σε χαμηλές  θερμοκρασίες  μέχρι τη τελευταία σταγόνα που θα στάξει στα τέλη του Οκτώβρη . Παράγουμε τσίπουρο με διπλή απόσταξη  από σχεδόν όλες τις Κεφαλλονίτικες ποικιλίες  σταφυλιών σε χάλκινο άμβυκα  με διπλή φούσκα σε χαμηλή φωτιά και καύσιμη  ύλη τα ξύλα.

Εγγυημένη  ποιότητα με πλήρη χημικό έλεγχο κάθε χρόνο από τα ΤΙ τεχνολογίας τροφίμων και ποτών  Κεφαλονιάς.

Παράγουμε τρεις τύπους τσίπουρου

  1. Τσίπουρο ΜΙΧ με στέμφυλα από όλες τις Κεφαλλονίτικες ποικιλίες.
  2. Τσίπουρο ΜΟΣΧΑΤΟ  μονοποικιλιακό από στέμφυλα μοσχάτου.
  3. Τσίπουρο ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ σε δρύινο βαρέλι.

Comments are closed